ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Fadime Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

SAKA eTwinning projesi amaçları ve çalışmaları ulusal basında yer buldu. Öğrencilerimiz Kübra, Fatmanur, Burçin ve İrem'i; öğretmenimiz Feyza Şakar'ı tebrik ediyoruz.

Haber için buraya tıklayabilirsiniz.

Haz

19 yıldır kesintisiz gerçekleştirdiğimiz Geleneksel 40 Hadis Yarışmasının 20.si, 27 Mayıs 2021 Perşembe günü Youtube kanalımız üzerinden canlı yayınlanarak gerçekleştirilmiştir. Yarışmaya katılan bütün öğrencilerimize çeşitli hediyeler verilmiştir. Yarışmada emeği geçen bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize, jüri üyelerine ve sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.

Teşekkürler #sarar, #nazengiyim, #keskinmarket, #yapıgrupinşaat

Yarışmayı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Mrt

1 Mart 2021 tarihinden itibaren bütün sınıflarımızda yüz yüze eğitime başladık. Öğretmenlerimiz ders işlerken Zoom programını da açıyor. Bu sayede okula gelemeyen, evinde olan öğrencilerimiz de Zoom progamını kullanarak okuldaki derslere uzaktan bağlanıyor.

AÇIK LİSE 2020-1 DÖNEM YENİ KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLADI!...

Eyl

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Özel Eğitim Bölümünden Öğretim Üyesi Doç.Dr.Macid Ayhan MELEKOĞLU tarafından öğretmenlerimize "Kapsayıcı Eğitim" konulu seminer verildi.