ESKİŞEHİR / ODUNPAZARI - Fadime Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ekm

Okul Psikolojik Danışmanı Elçin Sumru ŞAHİN,  12. Sınıf öğrencilerimize 2024 YKS ve Sınava Hazırlık Süreci hakkında bilgi verdi. Sınava hazırlanan tüm öğrencilerime başarılar dileriz.

Ekm

13.10.2023 Cuma günü 12. Sınıf öğrencilerimize TYT deneme sınavı yapıldı.

Eyl

2023 Mevlid-i Nebi Haftası okulumuz camiinde öğretmen ve öğrencilerimizin düzenlediği bir programla kutlandı. İman ve İstikamet üzere olma dua ve niyazıyla katkıları için Odunpazarı Gençlik Koordinatörü Sümeyra Bağdat Arslan hocamıza da teşekkürlerimizi sunarız.

Eyl

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programımız öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşti.

Eyl

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Okul Müdürümüz Hasan KAYMAKÇI’nın açılış konuşması ile başladı. Öğrencilerimiz törenin ardından ilk ders zilinin çalması ile sınıflardaki yerlerini aldı.

Yeni eğitim öğretim yılının tüm paydaşlarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyor, sağlık, huzur ve başarı dolu bir yıl diliyoruz.

2023 YKS sonucu üniversitelere yerleşen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Haz

Ortaokul kısmımızın 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı mezunlarını coşkuyla uğurladık. Değerli mezunlarımıza hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz.

Haz

Sarar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 2022-2023 mezunlarını coşkuyla uğurladı. Değerli mezunlarımıza ileriki hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dileriz.

Haz

Öğrencilerimizle birlikte İstanbul gezimizi gerçekleştirdik. İlk durağımız Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'ydi. Güzel bir kahvaltının ardından öğrencilerimize, Okul Psikolojik Danışmanı liseye hazırlık sürecinde yapılması gerekenler, lise tercih sürecinde dikkat edilecek etkenler konusunda verimli bir sunum yaptı. Ardından Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesinin güzide öğrencileri eşliğinde öğrencilerimiz okulu geziler. Sonrasında Tarihi Yarımada, Tekne Turu, Galata Kulesi ve Eyüp Sultan Hazretleri'ni ziyaret ederek gezimizi tamamladık.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı programımız minnet, çoşku ve neşe içerisinde kutlandı. Gençliğin Ata'ya söz, şiir ve marşlarının ardından Teakwon Do Pumse gösterisi yapan öğrencilerimiz alkış topladı. Voleybol Gençlik Kupasını kazanan öğrencilerimiz ödüllerini aldılar. Program sonunda sportif etkinliklere katılan öğrencilerimiz tatlı rekabetler yaşayıp eğlendiler.

May

10.05.2023 tarihinde Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonu’nda yapılan Okullararası Wushu Taolu Şampiyonasında 5-B sınıfı öğrencimiz Ebrar Bağdat 3. olmuştur. Öğrencimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Nis

Yüce Meclisimizin açılışının 103. yıldönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çocuklarımızla birlikte kutladık. Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

30-31 Mart 2023 tarihlerinde Bilecik ilinde yapılan Genç Kızlar Bilek Güreşi Grup Müsabakalarında 10-B sınıfı öğrencimiz Remziye Nur Özer sağ kolda üçüncü olmuştur. Yine 9-B sınıfı öğrencimiz Nidanur Aziz; sağ ve sol kolda ikinci olmuş ve üst tura, Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder, Mayıs ayında Erzurum'da yapılacak müsabakada öğrencimize başarılar dileriz.

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri, Erasmus+ KA229 THE FUTURE OF EUROPE; YOUNG PEOPLE adlı projemizin 27-31 Mart tarihlerinde İspanya'da gerçekleşen proje faaliyetlerine katıldılar. Öğrencilerimiz, İspanyol, Yunan ve Italyan katılımcılara Kültürel Vatandaşlık başlığında, kültürel, manevi ve dini değerlerimiz ile ilgili sunum yaptılar. Öğrencilerimiz, ev sahibi okulun bilim sergisini gezdiler ve bilimsel çalışmaları deneyimlediler. 5 gün süren etkinliklerde Miajadas Belediye Başkanını ziyaret eden ekibimiz Madrid'in, Merida'nın ve Miajadas'ın tarihi ve kültürel alanlarını gezme fırsatı da yakaladılar. Öğretmen ve öğrencilerimize ülkemizi ve okulumuzu en iyi şekilde temsil ettikleri için teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşı'mızın kabulü ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri düzenledik. Çanakkale Zaferi, vatan topraklarını korumak için şahlanan bir milletin bağımsızlığının ve egemenlik aşkının ibret verici kahramanlık destanıdır. Büyük destanımızın kahramanlarını okulumuzda gerçekleştirdiğimiz törenle andık. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve milli şairimiz Mehmet Akif ERSOY olmak üzere bu destanın yazılması için canlarını veren şehitlerimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz.